Toezichthoudende functies

Hoe word ik toezichthouder? Welke rol speelt DNB hierin? Moet ik nog meer ervaring opdoen alvorens naar toezichthoudende rollen te kijken. Dit zijn enkele vragen die gesteld kunnen worden. Praat eens met Polm&Partners om deze vraagpunten helder te krijgen.

Uitbreiding dienstverlening en uitbreiding Polm & Partners

Polm & Partners begeleidt mensen met een loopbaanvraag. Polm & partners heeft veel ervaring in carriere counseling. De vragen die recent gesteld worden hebben bv. meer betrekking op het zoeken naar een nieuwe baan met soms vragen van praktische aard, is mijn cv een 2.0 document of is mijn pitch helder en overtuigend. Of meer levensbeschouwelijke vragen, heeft deze baan mij voldoende passie gegeven om het zelfde pad te blijven volgen?

Waar voorheen Polm&Partners vooral kandidaten begeleiden in een baan, is de dienstverlening uitgebreid om kandidaten ook te begeleiden naar een nieuwe baan. Marie-Louise heeft een opleiding van 1,5 jaar gevolgd bij de Baak

In 2016 is Marie-Louise begonnen met een driejarige opleiding bij PHOENIX om mensen en organisaties nog beter te kunnen begeleiden.

Financiële sector op drift

Banken en verzekeraars reorganiseren in een rap tempo. Het vertrouwen terugwinnen van de consument en de samenleving als geheel staat voorop. Lange termijn klantenbinding, de klant op de eerste plaats, eenvoudige goed te begrijpen financiële producten staan hierbij centraal. Voor medewerkers en leidinggevenden betekent dit elke dag proberen het werk zo goed mogelijk te doen in lijn met controle- en compliance verplichtingen. We zien samenwerkingen, fusies en afvloeiingen in een rap tempo voorbij komen. Schaalgrootte is belangrijk om kosten te beheersen, tegelijkertijd is iedereen op zoek naar De talentvolle toekomstbestendige medewerker. Op individueel niveau betekent dit opleiding, alertheid, openstaan voor nieuwe omtwikkelingen. 

Polm&Partners > Sarphatistraat 14, 1017 WS Amsterdam> (T) 020-2067767 > (E) info@polmenpartners.nl