Oplossing op maat

Of het nu gaat om het invullen van een key-positie binnen uw organisatie of het ondersteunen op businessniveau, Polm&Partners biedt u een oplossing op maat. Transparant en met gevoel, zonder het businessdoel uit het oog te verliezen. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij voor de executive match.

Polm&Partners werkt met een lange termijn perspectief, zowel in opdracht als in relatie. Wij willen uitdagen op visie en tegelijkertijd leveren we de beste resultaten: topkwaliteit in uitvoering, transparantie, objectiviteit en we nemen onze verantwoordelijkheid. Onze tarifering is een afspiegeling van deze uitgangspunten.

We zijn vooral gericht op executie. Waar nodig inventariseren we de status quo via een Management Assessment. Deze stap in het totale proces zorgt voor een gedegen ontwikkeling van het zittend management en biedt tegelijkertijd inzicht in de key functies binnen de organisatie.

Het vervullen van de key functies is onze core. Alle management disciplines komen aan bod: van algemeen en commercieel tot human resources, financieel en operationeel. Via ons netwerk, uitgebreide kennis en ervaring van de markten en rekening houdend met de economische omstandigheden. We blijven betrokken tot en met de geslaagde integratie van een kandidaat. Polm&Partners zorgt ook voor een geslaagde integratie door Business Coaching als onderdeel van de search aan te bieden.

Daarnaast is de Business Coaching ook als business module beschikbaar. Dit doen we door gebruik te maken van bewezen methodes, onze eigen ervaring en training. Het uiteindelijke doel is om het zittend management te ondersteunen bij beslissingen en het proces tot het komen van een beslissing in kaart te brengen.

Voor meer informatie over werkwijze en opdrachten, vraag onze factsheet met successtories aan.

Heeft u interesse in Executive Search, Business Coaching of Management Assessment? Neem dan contact met ons op.

Polm&Partners > Sarphatistraat 14, 1017 WS Amsterdam> (T) 020-2067767 > (E) info@polmenpartners.nl