Marie-Louise Polm

Marie-Louise Polm heeft na diverse directiefuncties bekleed te hebben bij Allianz, AXA, St Paul en Aegon in 2000 besloten haar carrière te vervolgen in de executive search. Marie-Louise heeft bij Ebbinge en vervolgens bij Corinthe executive search gewerkt. Het ondernemerschap is een logische vervolgstap en in 2007 heeft Marie-Louise zich als partner aangesloten bij SHIKAR Netherlands. In 2011 is SHIKAR omgevormd tot Polm&Partners.

Binnen de financiële- en zakelijke dienstverlening heeft Marie-Louise Polm zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende executive search consultants.

Marie-Louise heeft privaatrecht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht.

Naast haar uitdagingen binnen de Executive Search is Marie-Louise altijd maatschappelijk betrokken gebleven via diverse besturen, zoals Utrechts Centrum van de Kunsten, Plaswijck en blooming. Hierin wordt haar belangstelling voor kunsten en educatie verenigd. Op dit moment is Marie-Louise coach bij de vrijwillegersorganisatie “Dress for success”.

Marie-Louise is getrouwd en woont in Bergen Noord Holland. Naast golfen, hardlopen, koken, lezen, en moderne dans en muziek is het maken van verre reizen een passie van Marie-Louise.

Polm&Partners > Sarphatistraat 14, 1017 WS Amsterdam> (T) 020-2067767 > (E) info@polmenpartners.nl